typ måndag tror jag ? ;)

alltså nu har inet jag skrivit på ett tag känner jag. men jag har inte riktigt haft tid men men, nu sitter jag här igen, ni får väl höra lite om dom senaste dagarna då ;)
igår; spelade vi match mot stensätra, vi spelade bra men dom fick in ett turmål , så ställningen blev 1-0 till dom, men det var ju bara en träningsmatch ;) sen när jag kom hem åkte jag rebecca och emma pling och köpte glass på prix, sen på kvällen kollade jag lite på zorro och satt vid datorn och så ;)
idag ; skolan först, hände väl ingenting speciellt förutom att vi planerade ganska mycket, vi kommer vara lediga väldigt många dagar nu här innan sommarlovet. eller lediga och lediga, vi kommer få göra andra saker istället, vi ska vara hemma på operationdagsverket. och jag tror jag tar emmas taktik, gå ut med soporna för en slant så är det klart sen ;) haha sen så ska vi ju ha endags-prao också den 20 maj , haha jag ska vara hos mamma på ns och vi ska gå ut i klass 7a 7c och 7d med nån lapp tror jag det var ;) herregud =) aja sen så är det ju skolresa och så ska vi besöka söderskolan en dag, aja nu sk ajag äta lite,

hare ;)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0